masha's FotoPage
Maya
By: aku sayang bumblebee aku daa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Saturday, 7-Feb-2009 11:38 Email | Share | | Bookmark
My new blog

Dear frens..view my new blog @ www.terabozzu.blogspot.com...any new stories will be published in my blogspot..FP ni product Israel..so kena boikot arr..


Saturday, 11-Oct-2008 10:04 Email | Share | | Bookmark
Muka Head Marine Research Station, USM

kat jeti teluk bahang
kena pakai safety jacket
dah sampai kat MHMRS
View all 9 photos...
On 28/8/08..before puasa..aku kena gi meeting kat Muka Head Marine Research Station..never been there before..pegi pun sbb aku terlibat secara langsung ngan Kem Penyelidikan Sains & Teknologi Peringkat Kebangsaan di mana Penang kena jadi tuan rumah..actually kitaorg gi survey tempat ni sesuai x untuk buat activity sepanjang science camp nih..gi sana naik bot milik USM..nak jungle trekking pon leh..amik masa lebey kurang 1 hour ++ sambil menikmati panorama alam..naik bot 10 minutes jer..kawasan ni adalah kawasan DILARANG MEMANCING..


pemandangan di jeti teluk bahang



penat jenjalan..ada plak hidangan yg menanti..sedap bangat



Ya Allah, indahnya pemandangan ciptaanMu..sejuk mata memandang..tenang hati melihat keindahan alam ciptaanMu..lupa sejenak segala masalah..in MHMRS i've met with Dr Khairun Yahya..she's the one dat i've invited to my program..and yet she's still the humble lady boss..actually, she has invited me to be here since last year but i've no time to do so but alhamdulillah akhirnya aku jejak gak kaki ke MHMRS setelah lama berjanji ngan Dr Khairun..


Saturday, 11-Oct-2008 10:04 Email | Share | | Bookmark
Bulan Puasa bulan yang mulia...

 
 
 
View all 6 photos...
Sepanjang bulan posa..aku lebih byk wat keje luar..sbbnya Playsmart under renovation..masa cuti skolah hari tuh hampir seminggu aku berkampung kat library..sebenarnya sonok keje ngan budak2 coz leh lepas laku..xyah nak ctrl2..selamba badak jer..heheh..

Ni antara pix taken during my visit to State Library, Sbrg Jaya and library desa Pmtg Tinggi A..



Masa bulan posa plak aku banyak abiskan masa kat Pre School..cumei2 budak nih..mcm2 kletah mereka yg leh wat aku tersenyum sendiri..tetiba tingin nak anak sendiri plak..aisehh kena bersabar la smpi tahun depan..



tgk..apa la yg dia korek ntah..heheh


Saturday, 11-Oct-2008 10:04 Email | Share | | Bookmark
Wedding Ahmad Izham & Miza

peace aunty
i'm a big bro now
baby sitter on dat nite
View all 5 photos...
Gi wedding Ahmad Izham Dato' Ismail before posa..gi sensorang jer without my partner..wedding ni wat kat Bertam Golf Resort, Kepala Batas..segan gak almaklum la yg dtg wedding nih datin2 datuk2..hehee...liplapliplap baju datin2 nih..


-encemnya bdak kecik nih..peace aunty

Yg bestnya..masa makan aku duk ngan budak2..hehhe..selamat laa ada eewee kat sblah..(thanx eewee coz teman akak)..melayan jer lah budak2 ni makan..' Ziyad duk ngan aunty Maya..mama bz kat sebelah'..sian kat mama..

hai..my name is Ahmad Ziyad

x sempat pun nak snap pix pengantin sbb kena menjaga kanak2 ribena kat dewan sebelah..budak2 bukannya makan banyak pon..



Saturday, 11-Oct-2008 10:04 Email | Share | | Bookmark
Ayat-ayat cinta

 
 
 
View all 5 photos...
thanx dear krn byk bersabar dgn krenah tunangmu nih



selama aku menjadi tunangan orang nih..biasa la..gado tuh wajib..slalu yg cari gado aku ler..tapi sumtimes dia pon sama..bila angin aku ok jer..sepoi2 bahasa..dia plak yg cari gado..xleh tgk org senang sket.. kadang2 busan sbb dia jauh dr mata..jarang jupe..aku plak bila aku susah hati mau la jugak mengadu pada yg tersayang..kadang2 lupa dia pon penat..x sihat ker..aku plak main rembat jer..sorry ekk dear..

Camner kita tau yang kita dah jatuh cinta??


Enjoy this song
Aku suka sgt lagu nih..

Sempurna - Andra & The Backbone
kau begitu sempurna
dimataku kau begitu indah
kau membuat diriku akan slalu memujamu

di setiap langkahku
ku kan slalu memikirkan
dirimu
tak bisa kubayangkan hidupku tanpa cintamu

janganlah kau tinggalkan diriku
takkan mampu menghadapi semua
hanya bersamamu ku akan bisa
kau adalah darahku
kau adalah jantungku
kau adalah hidupku
lengkapi diriku
oh sayangku kau begitu
sempurna
sempurna

Kau genggam tanganku
saat diriku lemah dan terjatuh
kau bisikkan kata
dan hapus semua sesalku

janganlah kau tinggalkan diriku
takkan mampu menghadapi semua
hanya bersamamu ku akan bisa
kau adalah darahku
kau adalah jantungku
kau adalah hidupku
lengkapi diriku
oh sayangku kau begitu
sempurna
sempurna

janganlah kau tinggalkan diriku
takkan mampu menghadapi semua
hanya bersamamu ku akan bisa
kau adalah darahku
kau adalah jantungku
kau adalah hidupku
lengkapi diriku
oh sayangku kau begitu

kau adalah darahku
kau adalah jantungku
kau adalah hidupku
lengkapi diriku
oh sayangku kau begitu
oh sayangku kau begitu
sempurna
sempurna





[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net